Naomi Watts na Krvavcu

0
605

Ugibanj ni več! Tokrat resnična in ne dvojnica Naomi Watts je z ekipo uspešno zaključila del snemanja filma Neskončno neurje, ki se je odvijalo v pravem alpskem raju na Krvavcu. Izjemne snežne razmere in dih jemajoči razgledi so bili vrhunska kulisa, ki bo potovala po celem svetu v dramatični zgodbi glavne junakinje na poti samo-odkrivanja, ki se sprevrže v srhljivo zgodbo o preživetju.

V 14 dneh, kolikor jih je snemalna ekipa preživela na Krvavcu, smo poskrbeli za njihovo udobje in po najboljših močeh pripomogli k snemanju v izjemno zahtevnih pogojih.

Ob zaključku snemanja je igralki direktor RTC Krvavec Jani Janša podaril čudovito skulpturo snežinke obogateno z zlatnikom, graviranim s simboloma Krvavca in naše prelepe Slovenije. Ob darilu je igralka hvaležno povedala, da bo imelo posebno mesto v njenem domu in da bosta Krvavec in Slovenija tudi po odhodu domov, ostala z njo.

Dvakratna nominiranka za oskarja in dobitnica zlatega globusa nas je navdušila s svojo izjemno prijetno, simpatično energijo in prav nič zvezdniškim nastopom. Na povabilo direktorja RTC Krvavec, naj še kdaj pride, je povedala:” Tukaj je res čudovito, z veseljem se bom vrnila še s svojimi najbližjimi na dopust!’

V družbi direktorja RTC Krvavec in glavnega igralca Billyja Howla je takole pozirala za naše kamere. Skrita sicer za masko, a z nasmehom v prelepih očeh!

Čudovite vtise krvavških lepot je Naomi preko družabnih omrežij delila s svojimi prijatelji po celem svetu in z njimi požela celo vrsto izjemnih odzivov občudovanja.

Prejšen članekSi želite postati apiterapevt?
Naslednji članekGasilski muzej Dravinjske doline

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here