Opremite nepremičnino za najem tako, da se bodo gostje počutili kot doma

0
62

Mobilne hišice so velik hit v turizmu, zaradi svoje zasebnosti in funkcionalnosti pa privabljajo široko paleto gostov. Od romantičnega vikenda v dvoje do družinskega druženja v naravi, mobilne hišice poleg miru in tišine gostom ponujajo številne ugodnosti, kot so popolnoma opremljene kuhinje, zasebne terase in kopalnice, ki izgledajo kot prave spa oaze.

Lani je bilo v Sloveniji zgrajenih več montažnih kot standardnih hiš, in sicer v razmerju 60:40, njihov potencial pa je prepoznal tudi JYSK. B2B oddelek JYSK je v sodelovanju z mednarodnim proizvajalcem mobilnih hišic Hosekra na primeru unikatnih mobilnih hišic pokazal, kako najenostavneje opremiti manjše, a izjemno funkcionalne apartmaje, hotelske sobe ali mobilne hišice, v katerih bodo gostje resnično uživali. Če trenutno opremljate nepremičnino za najem, upoštevajte te nasvete, ki vam bodo pomagali ustvariti sproščujoče vzdušje za nepozabne počitnice tudi v majhnem prostoru.

UDOBJE NA PRVEM MESTU

Pri izbiri pohištva za turistični objekt naj bodo udobje in prijetni materiali vsekakor na prvem mestu. Gostje bodo cenili kakovostno vzmetnico, lepo enobarvno posteljnino in več različnih vrst vzglavnikov, ki si jih lahko izberejo glede na položaj spanja. Zračne zavese bodo z dovolj dnevne svetlobe poskrbele za dodatno zasebnost, detajli, kot so rože, svečniki ali okrasne blazine, pa bodo ustvarili toplo vzdušje doma.

VEČNAMENSKO POHIŠTVO

Malo kreativnosti in izbira večnamenskega pohištva bosta omogočila maksimalen izkoristek prostora. Odločite se za kose, kot so postelja s prostorom za shranjevanje, kavč, ki ga lahko uporabite za dnevni počitek ali udobno dodatno ležišče in jedilno mizo s podaljškom, ki je odlična rešitev za večja druženja.

 KOPALNICA KOT SPA OAZA

Pri ustvarjanju umirjene in razkošne kopalniške izkušnje se osredotočite na naravne materiale in zanimive detajle. Z mehkimi brisačami, kopalnim plaščem in dišečimi palčkami se bodo gostje počutili kot v spa centru, v spominu pa jim bo zagotovo ostal zanimiv kopalniški komplet in nenavadni detajli, kot je košara iz morske trave. Čistoča, zračnost in toplina so ključni elementi za ustvarjanje kopalnice po meri vsakega gosta.

 DNEVNA SOBA NA PROSTEM

Lepo urejen zunanji prostor vedno predstavlja dodano vrednost apartmaja, hotelske sobe ali mobilne hišice. Omogočite svojim gostom sprostitev na prostem z udobnimi lounge stoli, ležalniki, vrtnim kompletom ali vrtno lounge garnituro, s katere lahko ves dan uživajo v razgledu in svežem zraku. Zunanji prostor prilagodite okolju, v katerem se nahaja vaš objekt, pa tudi njegovi notranjosti, da skupaj ustvarite harmoničen prostor. Tako bo vaša terasa, balkon ali vrt deloval kot podaljšek interierja, kjer bodo gostje lahko uživali v jutranji kavici, skupnem kosilu ali večernem druženju na prostem.

JYSKov B2B oddelek ima odlično ponudbo za vse poslovne kupce, ki želijo svoj objekt opremiti na preprost in navdihujoč način. Obiščite JYSK B2B in si z osebnim svetovanjem zagotovite posebne količinske popuste, prilagodljivo dostavo in številne druge ugodnosti.

Prejšen članekVohajte lubje, humus, okusite svež zrak …
Naslednji članekPo sledeh medveda, volka in risa

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here