12 .Pohod k slapu Savica – 7.5.2022

0
595
Vabljeni na tradicionalni 12. pohod k slapu Savica. Pohod se odvija v treh različicah in je rekreativnega značaja, primeren za vse generacije. Doživite lep pohodniški dan v dobri družbi, kjer bo poskrbljeno skorajda za vse, saj je ob vplačilu štartnine vključeno še: dobrodošlica, majica, vstopnica k slapu Savica, pogostitev in pijača ter letošnja novost povratek s panoramsko ladjo.

Na izbiro nudimo 3 različice pohoda k slapu Savica:

DALJŠI POHOD
Zbirno mesto: Ribčev Laz TD Bohinj
Dolžina pohoda: 10,5 km
Trajanje: 3 h
Pričetek: ob 9. uri
KRAJŠI POHOD
Zbirno mesto: Ukanc (Picerija Ukanc)
Dolžina pohoda: 4 km
Trajanje: 1 – 1,5 h
Pričetek: ob 10. uri
NAJKRAJŠI POHOD
Zbirno mesto: Parkirišče pod slapom Savica
Dolžina pohoda: 1 km
Trajanje: 30 min
Pričetek: ob 11. uri

 

Spodbujamo trajnostno mobilnost
Vsem udeležencem pohoda omogočamo povratek iz Ukanca do Ribčevega Laza s panoramsko ladjo po Bohinjskem jezeru. Vožnja (enosmerna) je vključena v ceni štartnine. Ne zamudite te enkratne priložnosti in občudujte jezero še iz druge perspektive!

Štartnina:
• Odrasli: 12,00 €
• Otroci do 14 let: 8,00 €

Prijave na pohode zbiramo na elektronski naslov: info@tdbohinj.si do vključno 4.5.2022. Štartnino poravnate na dan pohoda na štartnih točkah eno uro pred pričetkom pohoda.

Pogoji udeležbe: Vsak, ki plača štartnino je udeleženec pohoda. Vsi udeleženci so dolžni upoštevati navodila organizatorja. Organizator ne odgovarja za nastalo materialno in fizično škodo, ki jo udeleženec povzroči sebi ali drugim udeležencem. Osebe mlajše od 14 let, se lahko pohoda udeležijo le v spremstvu staršev ali odraslih oseb.

 

 

Prejšen članekJama Pekel, ponos  Šempetra v Savinjski dolini
Naslednji članekKraške jame drugega tira

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here