Prireditvena oddaja Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020

Končno so znani najlepši in najgostoljubnejši kraji, ki smo jih avgusta in septembra izbirali v akciji Turistične zveze Slovenije z imenom Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020. Z nagrajenci letošnjega izbora – že 29. po vrsti – se boste lahko seznanili kar iz udobja domačega kavča, saj jih bomo premierno predstavili kar v posebni oddaji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020.

Voditeljica Jerca Zajc s Piko, maskoto Pikinega festivala v Velenju med snemanjem prireditvene oddaje Moja dežela – lepa in gostoljubna 2020. (Fotografija: Osebni arhiv)

Ogledate si ko lahko na televizijski postaji Planet TV in sicer v soboto, 17.00 oktobra ob 16.50 uri. Ponovitev bo sledila že v nedeljo 18.00 oktobra ob 13:30 uri.  Vljudno vabljeni k ogledu, ne bo vam žal!

Oddaja je plod dvotedenskega vandranja po najlepših in najgostoljubnejših kotičkih Slovenije in je nastala z izdatno pomočjo predstavnikov lokalnih skupnosti, zato vsebuje številne zanimive informacije in namige za vse, ki bi želeli še bolje spoznati našo prelepo Slovenijo. Zdaj je čas!

Voditeljica Jerca Zajc v Novi Gorici. (Fotografija: Osebni arhiv)
Prejšen članekDoživetje kraške gmajne
Naslednji članekOpisujem zgodbe, ki so presenetljive celo za Slovence