Turistični paketi Glasbena Ljubljana

0
298

Mesto Ljubljana se ne ponaša le z izjemno bogato glasbeno zgodovino, temveč tudi z neverjetno glasbeno ponudbo, za katero v poletnih mesecih poskrbi Festival Ljubljana. V sodelovanju s Turizmom Ljubljana smo za vse glasbene sladokusce pripravili pakete Glasbena Ljubljana, ki jih obiskovalci lahko izkoristijo vse do slavnostnega zaključka 70. Ljubljana Festivala 8. septembra, ko ga bodo sklenili Dunajski filharmoniki pod taktirko finskega dirigenta Esa-Pekka Salonena.

Paket Glasbena Ljubljana nudi turistom prav posebno kulturno doživetje. Vsebuje prenočitev za dve osebi v dvoposteljni sobi po lastni izbiri, zajtrk, parkiranje, wi-fi in pozno odjavo do 14. ure. Vključuje tudi vodeni ogled Glasbena Ljubljana, na katerem vas bodo vodiči popeljali po osrčju mesta, od Plečnikovih Križank, ki pričajo o bogati zgodovini mesta, do Makalonce in vas ob kozarcu vina popeljali z ladjico.

Paket prav tako vključuje dve vstopnici za izbrano prireditev jubilejnega 70. Ljubljana Festivala. Kupci lahko izbirajo med številnimi dogodki, ki se še bodo zvrstili do konca festivala, med njimi so Mahler v Ljubljani, Komorni orkester Slovenicum, Gospodar prstanov & Hobit, Hélène Grimaud in Simfonični orkester iz Pittsburgha, Čarobna glasba iz Harryja Potterja, Juan Diego Flórez, Povodni mož, Ana Netrebko in Jusif Ejvazov, Tajski filharmonični orkester, Plácido Domingo, Londonski kraljevi filharmonični orkester, Laibach, Jubilejni koncert Slovenskega okteta in Dunajski filharmoniki.

Rezervacija paketa Glasbena Ljubljana je možna najmanj 72 ur pred predvidenim prihodom in v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Več informacij o paketu, rezervacijah in razpoložljivosti dobite na spletni strani Visit Ljubljana ali se obrnite na koordinatorko Turističnega informacijskega centra Simono Flego na e-naslov simona.flego@visitljubljana.si ali telefonsko številko (01) 306 41 44.

Foto: LF

Prejšen članekUVODNIK: Ne potrebujemo nebotičnikov, imamo gore!
Naslednji članekVečsenzorska doživetja z gradovi in vilami čezmejne regije

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here