Združite kolesarski vzpon s termalnim razvajanjem, Terme Snovik 19.06.2021

0
370

V zadnjem desetletju je k razcvetu kolesarjenja pri nas veliko pripomogla množica rekreativnih kolesarskih prireditev pod geslom ‘zdrav duh v zdravem telesu’. K temu želimo prispevati tudi v Tuhinjski dolini.

Kolesarski vzpon Terme Snovik–Črnivec ima 15-letno tradicijo in se vključuje v projekt Slovenija kolesari. Dolžina proge je 10 km, s približno 400 m višinske razlike.

Letos se bodo kolesarji in kolesarke pomerile na 16. kolesarskem vzponu 19. 6. 2021, s štartom ob 10. uri pri Termah Snovik. Dostop do prireditve je z glavne ceste Vransko–Kamnik, kjer se v vasi Potok cesta odcepi za Terme Snovik.

Besedilo: Pavla Tomec, TD Tuhinjska dolina

Kolesarski vzpon Terme Snovik–Črnivec ima 15-letno tradicijo in se vključuje v projekt Slovenija kolesari. Fotografija: TD Tuhinjska dolina

Več o kolesarskem vzponu na Črnivec s plavanjem v termalni vodi, Kneippovi filozofiji ravnovesja telesa in vsem ostalem, kar ponuja Tuhinjska dolina, v tiskani izdaji Lipovega lista.

Kupiti ga je mogoče v knjigarni Konzorcij v Ljubljani, lahko pa se nanj naročite preko elektronskega naslova: info@turisticna-zveza.si.

 

Prejšen članekSence nad krajino, predstavitev knjige Slavka Mirtiča
Naslednji članek»Ko pridejo na cilj, zadnji vriskajo trikrat bolj kot prvi!«

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here