Največje razkošje je narava sama

Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019: Glamping Sončna dolina Bioterme

Foto: arhiv Glamping Sončna dolina Bioterme

Glamping resort Glamping Sončna dolina Bioterme leži v bližini štirizvezdičnega hotela Bioterme in njegovega termalnega parka. Kot zaokrožena samostojna enota svojim gostom ponuja zasebnost, obenem pa možnost uporabe gostinskih, kopaliških in velneških storitev v hotelu Bioterme in termalnem parku.

Ležeč na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja se glamping elegantno staplja z okoliško naravo, s čimer gostom ponuja popoln užitek prostranosti gozdov, travnikov in vinskih trt, zaokrožen z mirom in tišino; obenem pa zgolj petnajst kilometrov oddaljeni Ljutomer zadosti vsem morebitnim potrebam po mestnem utripu.

Foto: arhiv Glamping Sončna dolina Bioterme

Glamping Sončna dolina Bioterme obsega dvaindvajset glamping vil in enajst glamping šotorov, ki lahko sprejmejo od enega do največ šest gostov. Vse glamping enote so elegantno opremljene in zagotavljajo udobno bivanje, obenem pa ohranjajo pristno izkušnjo kampiranja. »Glamurozno« noto zagotavlja možnost uporabe lesene kadi z geotermalno vodo na terasi nekaterih enot glamping vil.

Šotori so sezonske narave (odprti so od aprila do oktobra), vile pa so na voljo vse dni v letu.

V sklopu Glampinga Sončna dolina Bioterme je na voljo tudi biološki plavalni bazen, ki še dodatno oplemeniti ekološko obarvano zgodbo.

Glamping Sončna dolina Bioterme je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje in sproščanje telesa ter duha – kadar koli, ko začutite potrebo po tem.

Gostom glampinga je na voljo tudi ponudba hotela Bioterme in termalnega parka – gostinske storitve, notranji in zunanji bazeni s termalno vodo, fitnes in svet savn s petimi različnimi savnami, pa tudi vse druge velneške storitve (za doplačilo).

Foto: arhiv Glamping Sončna dolina Bioterme

Glamping Sončna dolina Bioterme je edinstven zaradi lege v neokrnjeni naravi, obenem pa obiskovalcem zagotavlja popolno izkušnjo z dodatno ponudbo hotelskih in kopaliških storitev.

Glamping vile in šotori so različno veliki (big, medium in small – veliki, srednje veliki in majhni) in tako omogočajo gostom izbiro po lastnih željah. Enote z oznako »big« sprejmejo od pet do šest oseb (dve spalnici z zakonskim ležiščem, spalnica s pogradom), »medium« od tri do štiri goste (spalnica z zakonskim ležiščem in spalnica z dvema ležiščema), enote z oznako »small« pa so namenjene enemu ali dvema gostoma (spalnica z zakonskim ležiščem). Vsaka enota ima svojo kuhinjo, kopalnico in prostorno teraso z vrtnim pohištvom. Posamezne enote imajo na terasi tudi leseno kad s termalno vodo. Užitek v prepletu narave, miru in udobja je zagotovljen.

Predstavljamo finaliste letošnjega tekmovanja TZS Moja dežela – lepa in gostoljubna, tradicionalnega tekmovanja z osrednjim poslanstvom urejanja in ohranjanja okolja. Kako so se uvrstili posamezni kraji, o katerih boste brali oziroma berete na teh straneh, pa bo znano prihodnji mesec na Dnevih slovenskega turizma 2019 v Ljubljani na prireditvi TZS 13. novembra.
Prejšen članekPustolovščina v naravi
Naslednji članekNebesa pod Snežnikom