Počitniška idila na Krvavcu

0
506

Smučišče Krvavec je dostopno vsem ljubiteljem belih strmin iz cele Slovenije. Razmere so vrhunske, pa še lepo vreme se nam obeta, tako da bo v teh dneh Krvavec pravi SMUČARSKI RAJ!

Posebej nas veseli, da na smučišče lahko povabimo vse šolarje, ki bodo imeli šolske počitnice in bodo čas lahko kvalitetno preživeli na svežem zraku. Od ponedeljka, 15.2. se lahko izvajajo tudi tečaji smučanja v manjših, varnih skupinah in pri nas se lahko obrnete na Jecom šport, ki te tečaje odlično izvaja, nudi pa tudi izposojo in servis opreme.

Poseben užitek za ljubitelje snega je nočno sankanje, ki se izvaja na posebej za to pripravljeni progi ob torkih, petkih in sobotah od 16.30 do 19h za katerega se lahko prijavite na povezavi

https://www.rtc-krvavec.si/si/dozivetje/nocno-sankanje

V času počitnic od 15.2.2021 do 27.2.2021 pa ponujamo poseben akcijski 50% popust za otroke do 14,99 leta na nočno sankanje v spremstvu ene odrasle  osebe.

Za vse družine smo pripravila posebno ugodne družinske karte, ob katerih otroci med počitnicami dobijo še brezplačni šmorn na Plaži.

Prejšen članekPrimer dobre prakse: Kdo ima lepše brke: Cankar, Plečnik ali Jakopič?
Naslednji članekTuristični vodniki z zgodbami bogatijo razvoj podeželja

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here