Pred vrati je sejem turizma Natour Alpe-Adria

0
1826
Foto: arhiv Gospodarskega razstavišča

Od 31. januarja do 3. februarja bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji Natour Alpe-Adria – s poudarkom na zelenem, aktivnem turizmu. Aktivni oddih v naravi bodo na sejmu predstavili Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije z več kot tristo lokalnimi skupnostmi in društvi, Turizem Ljubljana, Ribiška zveza Slovenije, Planinska zveza Slovenije, GIZ Pohodništvo in kolesarjenje, Zavod za gozdove Slovenije in Združenje slovenskih turističnih kmetij ter nekatere tuje destinacije.

Na 29. Natour Alpe-Adria sodeluje več kot dvesto turističnih ponudnikov iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, Albanije, Italije, Avstrije, Madžarske, Češke republike, Jordanije in Nepala. Dogajanje v razstavnih prostorih bo spremljalo bogato dogajanje, od strokovnih posvetov do potopisnih predavanj.

Obenem bo na Gospodarskem razstavišču tudi GASTexpo – Sejmi okusov, 12. mednarodni sejem gastronomije in gostinsko-hotelske opreme ter mednarodni sejem sladoleda.

Sejma bosta odprta od srede do sobote od 10. do 19. ure. Oba bo mogoče obiskati z eno vstopnico.

L. L.

Prejšen članekV Lokev na Krasu, kjer je razlogov za obisk še preveč
Naslednji članekPrešernov smenj v Kranju

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here