V Kranju se dogaja – Kranfest

0
1205
Plavi orkestar Foto: Zavod za turizem in kulturo Kranj

Drevi se v Kranju začenja največja prireditev na Gorenjskem, ki vsako leto privabi od 25.000 do 30.000 ljudi: Kranfest. V treh dneh se bo na dvanajstih prizoriščih v mestnem jedru Kranja zvrstilo več kot dvajset dogodkov: glasbenih, gledaliških, filmskih, kulinaričnih in drugih, Kranfest pa bo v soboto sklenila tradicionalna, že 35. Kranjska noč.

Slovenski trg bo bržkone povsem napolnila ena najbolj priljubljenih skupin v regiji, legendarni Plavi orkestar. Nostalgično obarvan bo program na Glavnem trgu, kjer bodo Help! A Beatles Tribute Band prepevali uspešnice Beatlov. Dogajanje bodo začinili še številni drugi koncerti in aktivnosti: od muzikala Vesna, stand upa, filmskega večera, kulinarične Kranjske kuhne, tržnice unikatnih izdelkov na Plečnikovem stopnišču in kulturnih dejavnosti v Galeriji Prešernovih nagrajencev do zabave v Lunaparku pred Mestno občino Kranj in bogatega otroškega programa na Pungartu.

Več o programu Kranfesta si lahko preberete na spletnih straneh organizatorja prireditve Zavoda za turizem in kulturo Kranj.

U. L. L.

Prejšen članekPotep v zavetju pohorskih gozdov
Naslednji članekV Bohinju se bo vasovalo in ženilo

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here