Zgodbe mojega kraja – natečaj za najboljšo zgodbo

0
608

Mestna knjižnica Ljubljana v sodelovanju s knjižnicami Osrednjeslovenske regije razpisuje natečaj za najboljšo zgodbo na temo Kako smo nekoč preživljali počitnice. Če ste dopolnili 60 let in radi pišete, vas vabimo, da nam do 1. septembra 2020 pošljete kratko, resnično zgodbo, povezano s preteklostjo vašega kraja. Morda se spominjate sami ali pa je vašo pozornost vzbudila zanimiva pripoved, stare fotografije, zapiski.

Sodelujete lahko le z eno zgodbo, ki naj bo napisana v slovenskem jeziku in naj ne presega 1. 600 besed. Oddate jo lahko tipkano ali v elektronski obliki.

 

Zgodbe pošljite po pošti na naslov Mestna knjižnica Ljubljana, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana, s pripisom »za natečaj Zgodbe mojega kraja« ali po elektronski pošti na mojkraj@mklj.si ter hkrati posredujte ime in priimek avtorja zgodbe, leto rojstva, stalni naslov, morebitni e-naslov in telefonsko številko.

Izdelke bo v septembru in oktobru 2020 ocenjevala žirija in izbrala deset najboljših, ki bodo nagrajeni ter objavljeni, prva tri najboljša dela bodo posebej nagrajena.

Vir: Mestna knjižnica Ljubljana

PUSTI SPOROČILO