Dobrodošli v Bioterme

0
189

Odmaknjenost od velikih mest in stresa, neokrnjena narava in veliko zasebnosti vas čakajo v turističnem kompleksu Bioterme v Mali Nedelji, ki je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje, avanturistični oddih s prijatelji ter razvajanje telesa in duha daleč vstran od mestnih središč, v objemu narave.

V glamping naselju Sončna dolina vas čaka 22  vil, odprtih skozi celo leto, ter 11 šotorov, odprtih v poletni sezoni z udobnim bivanjem za 2 – 6 oseb. Nudijo prekrasen pogled na gozd in prostrana polja, kjer lahko na terasi ob jutranji kavi uživate ob žvrgolenju ptic in šumenju listja, poleti pa uživate ob kopanju v biološkem bazenu. V neposredni bližini se nahaja še naravni biotop poln vodnega življenja.

Hotel Bioterme**** nudi komfortno nastanitev eno in dvoposteljnih sobah, družinskih suitah in dvema apartmajema z lastnim whirpoolom na terasi. Vse sobe so opremljene z naravnimi materiali, ki nudijo zdravo bivanje in popolno udobje. Ponaša se z znakom za okolje ‘Eko marjetica’ in laskavim nazivom Slovenia Green accommodation.

Razkošni zajtrk v tamkajšnjem glampingu.

Neposredno iz hotela pridete v Termalni park, kjer je na razpolago 600 m2 pokritih površin, na voljo skozi vse leto, in dodatnih 1400 m2 v poletnih mesecih. Termo-mineralna voda je zaradi balneoloških značilnosti primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice. Nudi sproščujoče plavanje in poležavanje na terasi za sončenje, senčnem zavetju dreves, najzahtevnejšim pa FKK kotiček, kjer doživite povsem svoboden oddih sredi narave.

Ob hotelu se nahaja tudi Postajališče za avtodome s 50 parkirnimi površinami, opremljenimi z električno energijo. Na razpolago je tudi oskrbovalno-sanitarni otok in pitna voda, dostop do Wi-fi omrežja in TV programov iz kabelskega omrežja.

V Biotermah se boste vsekakor spoznali: ˝Največji luksuz je narava sama˝.

KONTAKT:

BIOTERME Mala Nedelja, tel.: 00386 2 565 2000, e-mail: booking@bioterme.si, www.bioterme.si

 

Prejšen članekLjutomer– mesto tabora, kasaštva, filma in vina
Naslednji članekNa preteklosti gradimo prihodnost

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here