Najboljša Petrolova prodajna mesta

0
88

PM Ivančna Gorica

Prodajno mesto Ivančna Gorica stoji na ‘križišču’ pomembnih povezav iz preteklosti, saj so v bližnji okolici bogata arheološka najdišča. Pomembno vozlišče ostaja tudi danes, zato ga v turistični sezoni oblegajo turisti. Priljubljen je tudi med domačini, saj s svojo bogato ponudbo zagotavlja dobro oskrbo kupcev tako z energenti, trgovskim blagom kot tudi z različnimi storitvami (poštne storitve, vplačila iger na srečo, nakup vstopnic za prireditve in še kaj bi se našlo). Gre za enega bolj obremenjenih bencinskih servisov v široki mreži podjetja Petrol. Za dobro počutje obiskovalcev in urejenost bencinskega servisa skrbi kolektiv zaposlenih, ki jih vodi najemnik Matej Gliha.

PM Ivančna Gorica

PM Muta

V majhnem kraju Muta v osrednji Dravski dolini na severovzhodnem delu Slovenije stoji prijetno Petrolovo prodajno mesto. Zgrajeno je bilo leta 1984, obiskujejo ga domačini in avstrijske stranke, saj leži ob slovensko-avstrijski meji. Veliko je tudi tranzitnih potnikov, saj mimo poteka glavna cesta Maribor–Dravograd. Prodajno mesto je pomembno tudi za kmetovalce iz okoliških krajev, saj se na njem oskrbujejo z vsem potrebnim, od kmetijskega dizla do maziva, radi si privoščijo tudi kakšen sendvič in pivo. Na prodajnem mestu najdejo tudi ogromno stvari za gospodinjstvo, ki so znižane v okviru Petrol kluba. Prodajno mesto je domače in gostoljubno, takšna je tudi ekipa zaposlenih.

PM Muta

PM Šentjur

Bencinski servis v Šentjurju poleg kakovostnega goriva ponuja tudi prijeten kotiček za vse ljubitelje okrepčila na poti; od okusne kave do raznolike ponudbe sendvičev. S takšno kombinacijo prodajno mesto zagotavlja prijetno izkušnjo za vsakega voznika na poti. Da je ta še prijetnejša, je prodajno mesto opremljeno tudi z barom, v katerem  si lahko med potjo osvežite in napolnite z energijo. Kakovostno gorivo, dodatne storitve ter prijetno okolje iz prodajnega mesta ustvarjajo vsestransko servisno postajo za vse mimoidoče voznike.

PM Šentjur

PM Žiri

Prodajno mesto Žiri leži na prelepi lokaciji ob Poljanski Sori, ob eni največjih cerkva na Slovenskem. Stranke so pretežno domačini, s katerimi imamo zelo dobre odnose in največ posegajo po diezelskem gorivu in t. i. kmečki nafti, saj je veliko strank, ki se ukvarjajo s kmetijstvom, gozdarstvom, podjetništvom … Ob zastojih na primorski avtocesti se veliko ljudi preusmeri čez Žiri, tako postrežemo tudi nekaj novih strank. Ob koncih tedna, predvsem ko je lepo vreme, nas obišče tudi veliko motoristov, kolesarjev in tujih gostov. Za dobro počutje strank skrbi pet redno zaposlenih in ena študentka. Kot kolektiv se med seboj zelo dobro razumemo in si pomagamo.

PM Žiri

 

 

Prejšen članekLjutomer – mesto tabora, kasaštva, filma in vina
Naslednji članekKamp Šobec vedno med najboljšimi

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here