Virtualni prižig lučk v Izoli

0
594

Vabljeni, da se v petek, 27. novembra, ob 17. uri priključite na Facebook stran Občine Izola ali Centra za kulturo, šport in prireditve Izola ter v živo spremljate zabavni, pogovorni in glasbeni program za velike in male. Dogodek bo predvajala tudi lokalna kabelska TV Elta.

Praznični december bo letos drugačen, kot smo ga vajeni, Izola pa si bo kljub vsemu nadela praznično podobo in postala Ledeni otok. V petek bo mesto zažarelo v prazničnih lučkah, a jih bomo tokrat prižgali malo drugače, kar prek spleta.

Program

– Luči Ledenega otoka – virtualni prižig lučk in videoposnetki praznično osvetljene Izole iz zraka
– Dobrodošli na Ledenem otoku – pozdrav župana Danila Markočiča in pogovor z njim
– Nicola Štule in Arnika Marancin – nastop mladih vokalistov in pogovor
– Čarodej Roman Frelih – čarovniška predstava za otroke
– Mef in NOB – koncert v živo

Tudi Ledeni otok bo

Obeta se pester program dogodkov, predstav za otroke, odličnih koncertov, gledaliških predstav in drugih zabavnih prireditev – v živo na Facebook straneh CKŠP Izola in Občine Izola. Drsališča letos ne bo, če bodo razmere dopuščale, pa bo v času med božičem in novim letom vseeno organizirano dogajanje na prostem. V parku Pietro Coppo bodo potekale otroške predstave in koncerti, na značilnih belo-modrih stojnicah pa se bo mogoče pogreti z vročim čajem ali kuhanim vinom.

Tudi silvestrovanje bo, tako ali drugače. Izolski silvestrski program z odličnimi gosti in županovo čestitko bomo lahko spremljali prek spleta in lokalne televizije, če ne bo šlo na prostem. Ker se bo program prireditev sproti prilagajal razmeram, svetujemo, da ga spremljate na spletnih straneh CKŠP in Občine Izola ter seveda preko napovedi na Facebooku.

Lepo doživetje predstavlja tudi sprehod po obmorski promenadi med parkom Pietro Coppo in Svetilnikom. Ta je letos še bolj osvetljena, na njej pa otroke in odrasle razveseljuje naš navihani Bepi, s katerim se lahko tudi fotografirate. Kot nalašč za objave na družbenih omrežjih Facebook ali Instagram, ki jih ne pozabite označiti z #LedeniOtok in #Izola, da se bo vedelo, kje ste.

Prazniki bodo, in čeprav nekoliko drugačni, nič manj topli in prijetni.

Prejšen članek15. e-FESTIVAL ODMEVI DEDIŠČINE V BAŠKI GRAPI
Naslednji članekDejana Baša – dobitnica plakete Državnega sveta RS najzaslužnejšim društvenim delavcem – prostovoljcem

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here