Zdaj je čas, da obiščete zeleno srce Pomurja – Mursko Soboto

0
485

5 RAZLOGOV, ZAKAJ OBISKATI Mursko Soboto:

  1. Expano – Regijski promocijski center z interaktivnim doživljajskim parkom se ponosno dviga nad gladino Soboškega jezera. Tu se tradicija in dediščina prepletata s sodobnimi tehnologijami in vas nagovarjata k odkrivanju skritih kotičkov Pomurja.

2. Soboško jezero – Potešite svoj adrenalinski nemir s športi na vodi (sup, kajak, jadrnico, idr.) ali se samo zleknite na brežine in občutite harmonijo narave in vode.

Soboško jezero

3. Reka Mura – Naj vas očara evropska amazonka s svojimi mrtvicami, brzicami in izjemnim živalskim svetom. Na kolesu ali peš odkrivajte neokrnjeno naravo, ki je pod UNESCO zaščito.

Reka Mura

4. Grad Murska Sobota in Dvorec Rakičan – Odkrijte bogato preteklost regije, začutite utrip urbanega in razvijajočega se mesta s prenovljenim mestnim jedrom.

5. Bogata kulinarika – Okusite najboljše, kar ponuja zakladnica pomurskega kulinaričnega ustvarjanja. Od odličnih okusov tradicionalnih jedi do drznih kulinaričnih umetnin sodobnih kuharskih mojstrov.

Prekmurska šunka

Načrtujte svojo pustolovščino, odkrivajte naravno in kulturno dediščino, doživite aktivni oddih in okusite lokalne dobrote.

Doživite jesen v srcu Pomurja

Regijski TIC Expano

Bakovska ulica 41

9000 Murska Sobota

T: +386 (0)8 201 53 68

M: tic.expano@zkts-ms.si

www.expano.si www.visitmurskasobota.si

 

 

Prejšen članekObčina Vitanje – biser tradicije z izzivi vesolja
Naslednji članekKrško – mozaik doživetij

PUSTI SPOROČILO

Please enter your comment!
Please enter your name here